Kontakt informacije

icon_widget_image Crna Gora, Bar, Ilino b.b. icon_widget_image +382 68 806 646 icon_widget_image Info@b2bar.me

B2B

Barska obala

Barska obala poznata je po velikom broju sunčanih sati, bogatoj istoriji i nedirnutoj prirodi. Mi vam predstavljamo značajne djeliće grada koje svakodnevno možete spoznavati osluškujući moderan Bar i onaj drevni koji nam je u tragovima ostao u amanet.

Atletska staza Šušanj

Na 50m od mora , uz terene za mali fudbal i druge sportove nalazi se atletska staza. Svjež vazduh I miris mora će vas podstaći da na svakom treningu dajete maksimum, I da svaki novi čekate sa istim entuzijazmom.

Trim staza

Još jedan raj u Baru za rekreativce. U prekrasnom ambijentu borove šume nalazi se Trim staza. Savršen način da tu započnete ili završite svoj dan, dok udišete sve blagodeti koje pruža borova šuma, i tako se prepustite neprikosnovenom prirodnom terapeutu.

Barsko šetalište

Šetalište se prostire od luke Bar do kraja Šušnja, čitav tok šetališta prati morska obala i niz najraznovrsnijih restorana. Na polovini šetališta možete  sa svojim najmladjima da uživate na mostu rijeke Željeznica sa kojeg ćete hraniti I puni ushićenja dozivati patke.

Dvorac kralja Nikole

Ljetnja rezidencija kralja Nikole turistički je i kulturni simbol Bara, i po mnogima najljepša građevina u ovom najvećem gradu na crnogorskoj obali. U nekadašnjoj balskoj dvorani ljetnje rezidencije poslednjeg crnogorskog monarha tokom cijele godine organizuju se tematske i likovne izložbe, koncerti klasične muzike i književne večeri. Bez sumnje, svoje slobodno vrijeme u Baru možete iskoristiti na kvalitetan način.

Ronjenje u barskom zalivu

Interesantna avantura je ronjenje u barskom zalivu. Ronjenje vam pruža mogućnost da vidite brodove, koji su ovdje doživjeli brodolom i ostali u moru – kao na primjer brod kralja Nikole, austrijski torpedo brod i njemački kruzer „Forverc“.

Luka Bar

Luka Bar je najveća luka u Crnoj Gori. Ona istovremeno predstavlja kako tovarnu tako i luku za putnike. Luka Bar predstavlja veoma važnu saobraćajnu vezu Crne Gore sa svijetom.

Plaža Žukotrlica

Žukotrlica plaža je šljunkovita plaža duž koje raste borova šuma. Plaža se nalazi na obali naselja Šušanj, što ukazuje na činjenicu da vam je more nadomak doma. Zamilsite taj užitak da ste čitav dan na moru, a onda uveče ispijate kafu sa pogledom na more I najljepši zalazak. To zvuči sjajno, zar ne?