Kontakt informacije

icon_widget_image Crna Gora, Bar, Ilino b.b. icon_widget_image +382 68 806 646 icon_widget_image Info@b2bar.me

Ilino

Tiha i bezbjedna lokacija nadomak centra i svih značajnih ustanova. Zgrada Ilino je stambena zgrada u neposrednoj blizini Jadranskog mora, kao i borove šume duž morske obale. Sama zgrada se nalazi na svega 400m udaljenosti od centra grada. Za sve ljubitelje rekreacije na svega 500m od zgrade nalazi se trim staza sa elementima za trening, kao i odmarajuća šljunkovita plaža.

Fasada

Na spoljašnji zid zgrade se postavlja demit fasadni termoizolacioni sistem od stiropora debljine 8 cm. Izolacija objekta na ovakav način je idealna – kako toplotna, tako i zvučna. Ovim smo stvorili savršene uslove da uživate u vašem stanu nebitno da li napolju peku ljetnje vrućine ili duvaju hladni jadranski vjetrovi.

Fasadna bravarija

Stanovi koje gradimo obiluju prirodnim svjetlom, zbog orjentacije zgrade, što vam obezbjeđuje komforniji svakodnevni boravak. Vrata i prozori u spoljašnjim zidovima izrađeni su od sedmokomornih PVC profila bijele boje.

Uređenje oko zgrade

Dvorište oko zgrade će biti skladno i neuobičajeno uređeno, steći ćete utisak da posjedujete svoju ličnu oazu mira. Za najmlađe će pogotvo biti pravi vatromet razonode. Trotoare ćemo uraditi od behatona, a sa parking mjestom nikada nećete imati problema jer će broj parking mjesta biti veliki.

Zidovi

Unutrašnje zidove ćemo gletovati bijelom bojom, s akcentom da će giter blokovi biti debljine 20cm, dok će unutrašnji pregradni zidovi biti od giter blokova debljine 12cm. Ovim, ponovo, pokazujemo da su nam kvalitet i sigurnost na prvom mjestu kada gradimo vaš dom.