Kontakt informacije

icon_widget_image Crna Gora, Bar, Ilino b.b. icon_widget_image +382 68 806 646 icon_widget_image Info@b2bar.me

B2B

Zgrada “Bjeliši”

Kada zamišljamo svoj idealni prostor za življenje uvijek nam se probudi i osjećaj sigurnosti, a kada tu stvarnost i živimo taj idealni prostor onda postaje – naš dom.

Projekat „Bjeliši“  firme B2B prati trendove najviših standarda sigurnosti, arhitekstonski i unutrašnji dizajn zgrade je pažljivo planiran s ciljem postizanja kvalitetne udobnosti za njene stanare. Koncipirana je da odgovara svim generacijama i životnim stilovima od porodičnog do savremeno urbanog života.

Inspirisani definicijom inovacije koja podrazumjeva promjenu na bolje, ali i luksuzom koji donosi život u zgradi sa idiličnim dvorištem, projektovali smo dvorište koje nudi uživanje kakvo zaslužujete.

 U dvorištu možete praviti piknik, igrati se sa vašim ljubimcem ili biti fizički aktivni u teretani na otvorenom, ali i posmatrati svoje najmlađe kako se raduju bezbrižnoj igri prepuštenoj trenutku. Dok stariji stanari mogu uživati u šahu ili u kafi sa prijateljima.

Sve ovo stambeni objekat Bjeliši čini savršeno utočište – za Vas, Vašu porodicu i prijatelje.

Vaš dom je mjesto u kom se u svakom trenutku dana osjećate udobno, ali Vam nudi i praktični sadržaj u neposrednoj blizini. U krugu od samo 500m nalazi se market, srednja skola, nekoliko vrtića, dvije osnovne škole, željeznička i autobuska stanica…

Biti stanar ove zgrade znači nositi osjećaj doma gdje god da krenete.